Ring oss

+47 911 24 330

Send en e-post

post@drgudim.no

Kristine Gudim Doktor
Overlege Kristine Gudim er spesialist i anestesi og videreutdannet og sertifisert innen estetisk medisin og injeksjoner. Hun har bred erfaring innen akuttmedisin. Dette danner et stødig grunnlag for trygg behandling der pasientsikkerhet er vektlagt. Hun verdsetter å skape en atmosfære med empati og omsorg for din velvære.
Behandlinger med botox og fillere

Klinikken

Dr Gudim er en estetisk klinikk som vektlegger å gi deg et naturlig og opplagt utseende. Behandling med botox og fillere er utgangspunktet for å planlegge en behandling som passer akkurat deg og ditt ansikt. Dette er en minimalt invasiv og forebyggende prosedyre for å håndtere de vanlige aldringstegnene.

Hos oss er det kun lege som gir deg injeksjoner. Vårt mål er å gi deg behandling i trygge omgivelser, slik at du får et naturlig resultat som minimerer effektene av vanlig aldring.

Fler og fler menn og kvinner søker nå en rask og ikke-invasiv prosedyre med minimal «down-time» og med svært liten risiko. Generelt er det en økende trend med bruk av nål i stedet for skalpell.

NB! Klinikken har 23-års aldersgrense!
Ta en telefon

+47 911 24 330

Send en e-post

post@drgudim.no

Kom innom

Smedens Vei 3, 1605 Fredrikstad

Åpningstider

Man, Tirs, Fre 09:00 - 15:00
Eller etter avtale.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle