Ring oss

+47 911 24 330

Send en e-post

post@drgudim.no

Reduserer rynker og linjer

Fillers

Revolax er en ikke-animalsk filler laget av høyeste kvalitet Hyaluronsyre. Revolax virker ved å tilføre volum til ansiktsvevet. Dermed forbedres rynker og folder, og det gjenskapes en glattere overflate til ansiktet.

Revolax sin oppbyggning, med en sterk struktur og regelmessige mønster, lager i motsetning til de fleste andre monofasiske HA fillere, en mer jevn og varig behandling, som samtidig bevarer viskositet og elastisitet.

Produktet er designet for å gi et naturlig utseende gjennom hele sin virketid, inntil det er fullstendig absorbert i huden.

Ofte stilte spørsmål

FAQ

Fillere består av en laboratorie-produsert versjon av hyaluronsyre; et substans vi produserer naturlig i kroppen. Hyaluronsyre (hyaluronic acid – HA) holder huden vår fuktig, og bidrar til både volum og struktur. 

Huden består av tre lag: overhud, lærhud og underhud. Lærhuden ligger under overhuden og inneholder et nettverk med fibriller (små tråder). Elastinfibriller gjør huden elastisk, og kollagenfibriller holder huden sammen. Kollagen er et protein som gir huden styrke og strammer den. Mellom fibrillene er det blant annet hyaluronsyre som spiller en stor rolle i hudens evne til å binde til seg vann. Det betyr at huden vår har et naturlig innhold av hyaluronsyre, HA. Men huden mister HA med alderen. Fillere etterlikner HA i huden, og allergiske reaksjoner er derfor sjeldne.

Fillere korrigerer rynker og konturer i ansiktet ved å erstatte volumtap. Det handler om å se freshere ut. Behandling med fillere er mindre smertefullt og billigere enn vanlig kirurgi. 

1. Etter behandling med filler, så kan det hende at du blir hoven, rød og får blåmerker i området. Dette forsvinner i løpet av 1-10 dager, spesielt dersom blåmerkene er uttalte.

2. Det anbefales at du ikke tar på området før det har gått 6 timer.

3. Ikke ta på sminke eller annen kosmetikk før det har gått 6 timer, unntatt hvis sminken er mineralbasert.

4. Unngå direkte sollys, UV-stråler, ekstrem varme som for eksempel badstu, dampdusj, solarium etc. Dette kan øke ubehag og hevelse.

5. Unngå ekstrem kulde, som for eksempel ispose direkte på huden. Ved behov kan du bruke en klut skyllet i kaldt vann for å dempe på ubehag eller hevelse.

6. Dersom du opplever klumper i området for injeksjon, kan dette forsiktig strykes på for å utjevne filleren. Gjør det gjerne i samråd med oss.

7. Du bør unngå alle former for ansiktsmassasje inntil området er tilhelet.

8. Skulle du oppleve noen form for problemer, ber vi deg vennligst kontakte din klinikk.

Behandlingen har 6-18 måneders varighet. Varigheten kan være forskjellig alt etter hvilket produkt som benyttes, hvilket område som behandles, hvor mye som injiseres og hvor fort kroppen naturlig bryter ned hyaluronsyre. Behandlingen må gjentas for å opprettholde effekten.

Mange forandringer vil ikke kunne gjøres med fillere alene, og trenger kombinasjonsbehandling med botox. Dette gjelder spesielt store statiske rynker (ie. rynker som er synlige selv om man slapper av i huden).

  • Kvinner som er gravide eller som ammer
  • Personer som har kjent overfølsomhet/allergi mot Hyaluronsyre eller noen av virkemidlene
  • Personer som har tendens til overstadig (hypertrofisk) arrdannelse
  • Umiddelbart før eller etter laserbehandling, kjemisk peeling eller hudabrasjon
  • Områder i huden med betennelse eller tegn til infeksjon eller aktiv dermatose (Psoriasis, eksem)
  • De med blødersykdom
  • De med immunsuppresjon
  • De med Atrofisk hud (bindevevssykdommer)
  • De med nevromuskulære sykdommer (Myasthenia Gravis, Bells Palsy, Guillan Barre, MS, ALS)
  • De med dysmorfisk kroppsbilde

Klinikken har 23-års aldersgrense.

Ta en telefon

+47 911 24 330

Send en e-post

post@drgudim.no

Kom innom

Smedens Vei 3, 1605 Fredrikstad

Åpningstider

Man, Tirs, Fre 09:00 - 15:00
Eller etter avtale.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle